به گزارش پایگاه خبری شرقنگار، محمد سنجری در دیدارش با محسن نجات مدیرکل ادارهکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی، اظهارکرد: به عنوان دو دستگاه هم خانواده و در زیر مجموعه معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، امیدواریم بتوانیم از ظرفیتها و توانمندیهای یکدیگر به نحو مطلوب و اثرگذاری در استان استفاده کنیم.
وی با ابراز امیدواری از عدم بروز حوادث بحرانی در استان، افزود: در هر صورت همواره احتمال رخداد حوادث غیر مترقبه و غیر قابل پیش بینی وجود دارد و ممکن است اداره کل بحران که نقش هماهنگ کننده را در این مواقع بر عهده دارد در حوزه اجرا با محدودیتهایی از نظر امکانات و توان سخت افزاری و … مواجه باشد، لذا سازمان همیاری شهرداریهای استان این آمادگی را دارد تا در مواقع لزوم در کنار این نهاد باشد.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی با اشاره به تفاهمنامهها و همکاریهای پیشین با اداره کل مدیریت بحران استانداری، افزود: نقش سازمان همیاری از بعد سیاسی به عنوان نهادی زیر مجموعه استانداری و وزارت کشور، از بعد اقتصادی، تابع قواعد بنگاههای اقتصادی و از بعد مدیریتی و اجرایی در تعامل و پشتیبان ۷۹ شهرداری استان است، لذا با توجه به نقش مهمی که شهرداریها در حوادث و بحرانها ایفا میکنند، آمادهایم تا در حوزه مدیریت بحران هماهنگی لازم را با حوزه مدیریت شهری که پشتیبانی آن را برعهده داریم، انجام دهیم.
وی ادامه داد: از سوی دیگر با توجه به فعال بودن چندین شرکت و موسسه در حوزههای عمرانی، بازرگانی، آموزشی، بیمه ای و … در سازمان همیاری شهرداریها، در هریک از این زمینهها آمادگی همکاری در جهت کمک به مدیریت و کنترل بحران را در استان داریم.
سنجری با تاکید برتوجه این سازمان به پیشگیری به عنوان آسانترین راه برای حفظ سرمایهها، بیان کرد: تواناییهای مطلوبی در شرکت همیار بیمه در حوزه صدور انواع بیمههای حوادث و مسئولیت و موسسه آموزش سازمان در حوزه فرهنگ سازی مردم و آموزشهای شهروندی برای کمک به مدیریت بحران و همچنین پیشگیری از حوادث و بحرانهای حساس وجود دارد.
وی به احداث مجتمع پایانههای انرژی دوغارون اشاره و عنوان داشت: این مجتمع یکی از پروژههای سازمان همیاری در حوزه مرزی و پیشگیری از قاچاق سوخت و هدررفت سرمایههای ملی به حساب میآید که با توجه به اتفاقات و انفجارات خودروهای حامل سوخت در اسلامقلعه افغانستان از اهمیت و جدیت بیشتری نیز برخوردار شده است که باید برای تکمیل و به سرانجام رسیدن آن در جهت کمک به پیشگیری از بحران های احتمالی اینچنینی تلاش کنیم.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی با اشاره به آمادگی این نهاد در حوزه خرید و تامین نیازمندیهای حوزه بحران به تجهیزات، کالاها و …، ادامه داد: باید برای تعامل هرچه بهتر و موثرتر در جهت بروز رسانی و متناسب سازی همکاریها تلاش کنیم و بر اساس اولویتهای گذشته و تفاهمنامه آتی، آنها را اجرایی و عملیاتی کنیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی نیز در این دیدار، اظهار کرد: حوزه مدیریت بحران جایگاه بسیار حساسی دارد که طبیعتاً در خراسان رضوی با توجه به پراکندگیها و حوادثی که در آن رخ میدهد نمیتوان به تنهایی چنین حوزه با اهمیتی را مدیریت کرد.
محسن نجات با اشاره قرار گرفتن ۶۵ درصد از مساحت خراسان رضوی در پهنه خطرپذیری زلزله، ادامه داد: با این حساسیتهای خاص قطعا در حوزه بحران نیازمند همه حوزههای بین بخشی و تعامل با همه دستگاهها به ویژه مجموعههایی مانند سازمان همیاری شهرداریهای استان هستیم و امیدواریم در سایه همدلی و همافزاییها حوادث و بحرانها را به حداقل ممکن برسانیم.
وی با تاکید بر ایکه باید در حوزه بحران تغییر نگرش ایجاد شود، افزود: باید در این حوزه به سمت جامعه محوری پیش برویم که در این حوزه می توان از ظرفیتهای آموزشی موسسه آموزش سازمان همیاری در جهت فرهنگسازی در این راستا استفاده کنیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی خاطر نشان کرد: در حوزه بهرهگیری از ظرفیتهای سازمان همیاری، اعلام حمایت کامل می کنیم و امیدواریم در ادامه بتوانیم با عقد تفاهمنامههای همدلی اثر گذار باشیم و در پیشگیری از حوادث و مواجهه با بحرانها در کنار هم موفق عمل کنیم.