13
در آئین تکریم و معارفه مدیرکل پزشکی قانونی خراسان رضوی مطرح شد:

سهم بودجه استان از ردیف بودجه کشور

  • کد خبر : 12316
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶
سهم بودجه استان از ردیف بودجه کشور
آئین تکریم و معارفه مدیرکل پزشکی قانونی خراسان رضوی در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی در مشهد برگزار شد.

به گزارش شرق‌نگار، حجت‌الاسلام والمسلمین زرندی، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با تاکید بر تجهیز ساختمان‌ها و رسیدگی به نیازمندی‌های حوزه پزشکی قانونی، گفت: لازمه خدمت به آحاد مردم، تجهیز ساختمان‌ها در پزشکی قانونی خواهیم بود.

وی اظهار داشت: کارهای خوبی در توسعه فضاها در پزشکی قانونی استان صورت گرفته که احداث و تجهیز ساختمان ما در نیشابور از کارهای موثر ما بوده است.

دکتر حاج منوچهری، معاون سازمان پزشکی قانونی کشور نیز در ادامه، گفت: در سال ۱۴۰۲ حدود دو میلیون و دویست هزار پرونده توسط پزشکی قانون کشور مورد بررسی قرار گرفته که این خدمات در ۴۴۷ مرکز در سطح کشور انجام شده است.

وی در ادامه افزود: در حوزه شرایط رفاهی و همچنین حوزه پرداختی و فضای فیزیکی نتوانستیم به همکاران خود در این مجموعه کمک شایان توجهی کنیم و این مهم نیازمند حمایت مسئولین قضایی استان نیز خواهد بود.

وی اظهار داشت: در سال جاری ۳۵ پروژه ملی در ردیف تامین بودجه جهت اجرای پروژه‌های توسعه‌ای پزشکی قانونی کشور قرار دارد که امیدواریم سهم خراسان رضوی از این یودجه قابل توجه باشد.

شایان ذکر است در پایان، دکتر نقش به عنوان مدیرکل جدید پزشکی قانونی خراسان رضوی معرفی شد.

لینک کوتاه : https://sharghnegar.ir/?p=12316

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.