به گزارش شرق نگار، حجتالاسلام علی ملانوری با اشاره به اینکه ۲۸ هزار کانون فرهنگی هنری مسجد در کشور مشغول به فعالیت هستند، گفت: این تعداد کانون نیازمند وجود شبکهای متصل به هم هست که با همراهی فعالان این حوزه این شبکه سازی صورت گرفته و وظایف خود را انجام خواهد داد.
وی افزود: سه وظیفه مهم بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و در قوانین بالا دستی ما نیز وجود دارد که تاسیس کانونهاب فرهنگی و هنری، ایجاد مراکزی تحت عنوان مساجد پایگاه قرآن و همچنین طرح مسجد محوری محلات نیز از مهمترین وظایف این وزارت خانه است.
وی یکی از مهمترین وظایف و سیاستهای کانون فرهنگی هنری مساجد را مخاطب شناسی و تمرکز بر نوجوانان دانست و خاطرنشان کرد: برنامه ما این است که جهت شبکه سازی کانونها هزینه کنیم و توانمندسازی و آموزش مدیران کانونهای فرهنگی هنری مساجد نیز از دیگر سیاستهای ما در این حوزه خواهد بود.
حجتالاسلام ملانوری به برگزاری رویداد بچههای مسجد در سال آینده اشاره کرد و افزود: رویداد جامع و ملی بچههای مسجد در سال آینده بر پایه توانمندیهای مساجد و کانونها خواهد بود و همچنین سطح بندی کانونها نیز از دیگر کارهای ما در این رویداد است.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با تاکید بر اینکه برنامههای متنوعی در حوزه تحکیم بنیاد خانواده و جوانی جمعیت خواهیم داشت، گفت: بر اجرای رویدادی با عنوان سفیران جوانی که بر پایه آموزش خواهد بود تمرکز کرده، همچنین جشنوارهای با عنوان بانیان امید نیز در دستور کار ما قرار دارد.
وی دیگر برنامههای سال آینده را اجرای طرح مسجد پایگاه قرآن عنوان کرد و افزود: در این رویداد تلاوت جزء های قرآن انجام و نشستهای تفسیری نیز در این خصوص انجام خواهد شد.
حجتالاسلام ملانوری در خصوص اجرای پویش ملی اهدا کتاب به کانونهای فرهنگی هنری مساجد خاطرنشان کرد: این پویش از دیگر برنامههای این ستاد در سال آینده است و هدف اصلی آن تامین کتاب برای ۱۰ هزار کانون فرهنگی هنری مسجد است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: وظیفه اصلی کانونهای فرهنگی هنری مساجد، شناسایی استعدادها بوده اما در حال حاضر مسئله کارآفرینی نیز به دغدغههای دیگر این کانون افزوده شده است.