0
در دانشگاه الزهرا «س» انجام شد:

تقدیر از ۷۷ پژهشگر برتر

  • کد خبر : 14744
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۰
تقدیر از ۷۷ پژهشگر برتر
با حضور معاون علمی، فناوری و دانش‌بنیان ریاست جمهوری از ۷۷ پژهشگر برتر دانشگاه الزهرا «س» تقدیر شد.

به گزارش شرق نگار، همایش تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه الزهرا «س» در بیست و پنجمین هفته پژوهش و فناوری با حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر ناظم بکائی ریاست دانشگاه الزهرا «س» با اشاره به رشد ۵۱ درصدی درآمدهای پژوهشی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: این موفیت‌ها در عرصه‌های پژوهشی و علمی بوده و چاپ مقالات رشد ۲۷ درصدی رسیده است.

وی در خصوص فعالیت‌های دیگر دانشگاه الزهرا «س» در سال گذشته و در عرصه‌های علمی مختلف، اظهار داشت: اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریالی عقد قرارداد جهاد علمی، اخذ مجوز تاسیس پردیس علم و فناوری و دستیابی به مرجعیت علمی در حوزه زن و خانواده از جمله این فعالیت‌ها بوده است.

وی گفت: کسب غرفه برتر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در سال ۱۴۰۳ از دیگر فعالیت‌های ما بوده است.

در راستای هدف‌گذاری‌های این دانشگاه جهت ارتقاء جایگاه علمی و پژوهشی خود، «تربیت بانوان فناور و تلاشگر» را به عنوان چشم‌انداز و هدف اصلی دانشگاه الزهرا «س» معرفی کرد و با اشاره به شش هدف کلان دانشگاه، به اهمیت «نظام پژوهش ، کارآفرین و فناوری مبتنی بر علم نافع، مساله محور و مورد نیاز جامعه» و دستیابی به مرجعیت علمی در حوزه خانواده و زنان از دیگر موفقیت‌های این دانشگاه بوده است.

ناظم بکائی با تاکید بر اینکه تربیت بانوان فناور و تلاشگر به یکی از اهداف این دانشگاه تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه همچنین در رتبه‌بندی گرین متریک نیز رتبه اول را در سال جاری به خود اختصاص داده است.

در ادامه نیز دکتر افشین معاون علمی، فناوری و دانش‌بنیان ریاست جمهوری با اشاره به وجود رشته‌های متعدد علوم در دانشگاه الزهرا «س»، گفت: هم‌اکنون فرصت خوبی جهت شکل‌گیری هسته قوی پژوهشی در حوزه هوش مصنوعی  فراهم شده است.

وی افزود: دانشگاه‌ها باید با توجه به تحولات سریع در عرصه‌های علمی در کانون این توجهات قرار گیرند و هوش مصنوعی به‌عنوان یکی از فناوری‌های پیشرفته حال حاضر، به طور گسترده در تمام حوزه‌ها تأثیرگذار بوده است.

وی با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های علمی و پژوهشی در دانشگاه‌ها بسیار مهم است، خارنشان کرد: با توجه به اینکه سرعت پیشرفت علمی در دنیا بسیار بالاست، اگر دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور نتوانند زیرساخت‌های مورد نیاز را توسعه دهند، قادر نخواهیم بود همگام با دنیا پیش برویم.

لینک کوتاه : http://sharghnegar.ir/?p=14744

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.