به گزارش پایگاه خبری شرقنگار، دکتر رضا قنبری در نشست خبری که در ساختمان سجاد پارک علم و فناوری خراسان برگزار شد، گفت: هدف و توجه ویژه پارک علم و فناوری خراسان مشارکت با شبکههای موجود در شهرستانها که وظیفه اصلی دولت بوده، به جهت معرفی آنها به نهادهای مردمی در جهت توسعه فرهنگ فناوری خواهد بود.
وی ادامه داد: از اهم برنامههای ما در سالهای قبل و حال حاضر میتوان حرکت بهسمت استانی نوآور و دانشبنیان اشاره کرد.
وی افزود: در کشوری که رتبه کسبوکار آن خوب نیست، دشوار است که بتوانیم کسبوکاری مبتنی بر نوآوری را راهاندازی کنیم و مدیریت کنیم.
رئیس پارک علموفناوری خراسان گفت: سطح تکنولوژی ما در شهرستانها به علت کمبود امکانات بالا نبوده و به همین دلیل اصل کار ما در شهرستانها ایجاد بستری برای ترویج و رشد فرهنگ نوآوریست.
دکتر قنبری در ادامه افزود: در سطح استان و در ۴ شهرستان مرکز رشد دایر است که شهرستانهای نیشابور با ۲۰ شرکت، گناباد ۲۷، سبزوار ۲۶ و شهرستان تربتحیدریه با ۳۲ مرکزاز فعالان این حوزه بوده و هستند و همچنین ۳۳۸ طرح نیز در این شهرستانها مورد حمایت و پشتیببانی قرار گرفتهاند.
وی گفت: ۱۴ شرکت دانشبنیان در شهرستانهای ذکرشده حضور دارند که باتوجه به ۳۱۰ شرکت دانشبنیانی که در استان حضور دارند رقم بسیار کمی بوده و نشاندهنده تمرکز این شرکتها در مشهد خواهد بود.
آذرنوشان، مدیرعامل شرکت آذرین سفال صنعت پویا نیز در ادامه گفت: سفال صنعتیست که تمامی انسانها به اون میل داشته و ما به فرمولاسیونی رسیدیم که طی آموزشهای خوبی که به فراگیران میدهیم میتوانند در خانه هم سفال را تهیه کنند.
وی گفت: یکی از اهداف ما ایجاد اشتغال بوده و تمامی فراگیران ما به تولید و درآمد نسبی رسیده و میتوانند درآمد ثابتی را در طول ماه به دست بیاوردند.