2
آمار جالب توجه در اداره کل تعاون، رفاه و کار اجتماعی خراسان رضوی:

رضایت‌مندی ۹۵ درصدی کارگران از مراجع حل اختلاف کار

  • کد خبر : 15915
  • ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
رضایت‌مندی ۹۵ درصدی کارگران از مراجع حل اختلاف کار

نشست خبری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با اصحاب رسانه برگزار شد. به گزارش شرق نگار، عقیل مختاری، در ابتدای نشست با ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های این اداره کل، گفت: بیش از ۶۰ برنامه فرهنگی، برگزاری همایش و جشن‌های کارگری، مسابقات ورزشی، برگزاری جشنواره، دیدارهای علمی و تخصصی با شخصیت‌ها و […]

نشست خبری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش شرق نگار، عقیل مختاری، در ابتدای نشست با ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های این اداره کل، گفت: بیش از ۶۰ برنامه فرهنگی، برگزاری همایش و جشن‌های کارگری، مسابقات ورزشی، برگزاری جشنواره، دیدارهای علمی و تخصصی با شخصیت‌ها و دیگر برنامه ها را در سال گذشته انجام داده‌ایم.

وی افزود: هم اکنون ۴۴ هیات تشخیص و حل اختلاف در سطح استان در حال فعالیت هستند و ۲۱ هیات تجدید نظر نیز در سطح استان مشغول به ارائه خدمت خواهند بود.

وی در خصوص بازرسی‌های انجام شده در این اداره کل، خاطرنشان کرد: در سال گذشته جمعا ۲۱۳۲۹ کارگاه مورد بازرسی قرار گرفته شده که ۸۲۵۵ مورد از این بازرسی‌ها مربوط به کارگاه‌های پرخطر بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با ارائه آمارهایی در حوزه حوادثی که در سال گذشته منجر به فوت شده است، گفت: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۵۶ حادثه منجر به فوت در استان به وقوع پیوسته که ۱۱ مورد آن مربوط به حوزه صنعت بوده است.

مختاری با تاکید بر ارزیابی و بررسی‌های تخصصی در حوزه ایمنی در این اداره کل، اظهار داشت: در سال گذشته ۶۹۶ گواهی‌نامه تایید صلاحیت ایمنی در استان صادر شده که ۶ مورد از این گواهی‌نامه‌ها نیز منجر به تعلیق شده است.

وی با اشاره به اینکه جمعا ۱۳۴۴ تشکل کارگری و کارفرمایی در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: همچنین در سال گذشته بیش از ۱۰۰۹۸ نفر مقرری بگیر از بیمه بیکاری، مقرری دریافته نموده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در پایان سال و با تلاش همکاران در اداره کل خراسان رضوی، ۱۹۰۰ پرونده اختلافات کارگری و کارفرمایی رسیدگی شده است، افزود: از این تعداد پرونده رسیدگی شده، بیش از ۷۰ درصد از آن به نفع کارگران حل و فصل شده است و رضایت ۹۵ درصدی قشر کارگری را در بر داشته است.

لینک کوتاه : http://sharghnegar.ir/?p=15915

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.