شرقنگار- در واپسین روزهای ماه مهمانی خدا، خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی میزبان دورهمی بهارانه اعضای این خانه همراه با ضیافت افطار بود؛ جایی که مردان و زنانی از تبار قلم در آن حضور داشتند و اگرچه هرکدام در طول سال، نگارنده مشکلات ریز و درشت مردم هستند، اما این بار، فرصتی بود تا از دغدغه ها و مطالبات خود بگویند و با حضور مسئولان، مباحثی صریح و بی واسطه را در حوزه رسانه مطرح کنند.
حقیقت طلبی، تکلیف رسانه های استان
پس از سخنرانی و طرح مباحث مختلف از طرف نمایندگان رسانه های مختلف و پیشکسوتان عرصه خبر، مجتبی محمودی، رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانههای خراسان رضوی، پشت تریبون قرار گرفت و با تأکید بر اینکه جامعه رسانه در شهادت بیش از ۱۴۰ خبرنگار در جنگ غزه عزادار است، بیان کرد: این شهدا، فدائیان مسیر جهاد تبیین هستند و به ما یادآوری می کنند که عدالت، حقیقت جویی و حقیقت گویی، تکلیف اصحاب رسانه است. با این حال از سوی دیگر، حقایقی وجود دارد که باید مورد توجه مسئولان و مدیران قرار بگیرد.
وی خطاب به مسئولان دستگاه های اجرایی گفت: وجود اقدس علی بن موسی الرضا(ع) را می توان رسانه ای ترین امام در شجره طیبه امامت و ولایت دانست؛ زیرا رگه های نگرش تبلیغی و خبری از جریان مهاجرت حضرت و نماز باران گرفته تا موضوع ولایتعهدی و حتی شهادت ایشان به چشم می آید و از این حیث، استان خراسان رضوی هم به برکت این معارف در ردیف شاخص ترین عرصه های کار رسانه و خبر در کشور محسوب می شود.
روایت دست اول و به هنگام به موازات ارتباط مؤثر با دستگاه های اجرایی، تکلیف دیگری بود که به گفته رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانههای استان، عمل به آن ازجمله راهبردهای فعالیت رسانه ای است.
وی افزود: حداقل انتظار ما این است که خانه مطبوعات و رسانههای خراسان رضوی در جلسات شورای اداری استان جایی داشته باشد.
محمودی ادامه داد: پیوست رسانه ای ضرورتی است که باید در همه برنامه های اجرایی و حتی دیپلماتیک مدیران استان وجود داشته باشد؛ زیرا وجود بارگاه منور رضوی، بزرگ ترین فرصتی است که می توان از آن بهره برد تا دل ها به هم نزدیک تر شود و رسالت رسانه به منصه ظهور برسد.
شفافیت، رهاورد تلاش خبرنگاران
یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، نیز در این مراسم با مرور خدمات و عرصه های نقش آفرینی رسانه در استان، تصریح کرد: انتخابات در همه استان های کشور به شایستگی برگزار شد، اما خراسان رضوی را می توان نمود عینی برگزاری امن، رقابتی و سالم انتخابات دانست؛ زیرا باوجود برودت هوا، همه ارکان استان ازجمله اصحاب رسانه پای کار بودند تا پیوست شفافیت در مردم سالاری دینی نمود عینی داشته باشد.
به گفته وی، حل و فصل مشکلات معیشتی، معضل بیمه و مسکن خبرنگاران، تکلیفی بر دوش مدیران است که تلاش هایی هم در راستای آن صورت گرفته است.
نظری ادامه داد: در سال۱۴۰۱ بیش از ۱۰۶هزار اشتغال خالص ایجاد شد و این نهضت در سال۱۴۰۲ با ۷۰ هزار اشتغال خالص، مجموع این رقم را به بیش از ۲۰۰هزار اشتغال زایی رسانده است.
استاندار خراسان رضوی گفت: ذخایر بانکی در سال های اخیر به بیش از ۷۶ همت رسیده و افزون بر ۴۵۰ همت، تسهیلات اعطا شده است. در این میان، سهم بخش خصوصی از این تسهیلات حدود ۸۴ درصد افزایش یافته است که نشان از رونق تولید دارد.
وی افزود: رشد ۱۹ درصدی صادرات و ترانزیت، ایجاد و تجهیز دو منطقه آزاد اقتصادی، تصویب بسته های مولدسازی به ارزش ۲۳ همت و تخصیص آن به زیرساخت های حوزه انرژی، سلامت و درمان، همگی گوشه هایی از نرخ روبه رشد وضعیت تولید و گره گشایی از چالش های موجود است که در دستورکار قرار دارد.
در ادامه این مراسم که با حضور محسن داوری، معاون استاندار و فرماندار مشهد مقدس و محمد رضا قلندر شریف، شهردار مشهد مقدس و با حمایت مجموعه《سرای حمید برگزار شد، از هیئت مدیره و بازرسان دور قبل خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی، تعدادی از فعالان رسانه ای در بخش های مختلف و همچنین خانواده های خبرنگاران فقید خراسان رضوی آقایان جلیل فخرایی، مهدی صانعی، محمد خوش نشین و جعفر نخعی و خانم المیرا منشادی تجلیل شد.