به گزارش شرق نگار، مراسم اختتامیه جشنواره داخلی-نمایشی “تئاتر صحنهای آوانگارد” دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر در تهران به دبیری مهدی یزدانی برگزار شد.
شهرزاد امیر شاه کرمی به عنوان رئیس هیات داوران و رامین راستاد، مجید عسکری، رضا عاشوری فر، و حسین ظاهری، داوری این دوره از جشنواره را بر عهده داشته و دبیر اجرایی این جشنواره نیز پرواز اسلام پنا و کارشناسان نقد و تحلیل آثار نیز سیروس اسنقی و مجید زارع زاده بودند.
این جشنواره با حمایت ریاست واحد ۴۸ دانشگاه علمی کاربردی دکتر سید حسین آقا سید مرتضی حسینی و برگزارکننده و مدیر اجرایی این جشنواره امیر روشن برگزار شد.
برگزیدگان تئاتر صحنهای آوانگارد
جایزه بهترین اثر این دوره از جشنواره به نمایش « فعل » به کارگردانی بابک خدایی و همچنین از نمایش « worm » به کارگردانی ابوالفصل « اهورا » کاوندی نیز به عنوان اثر دوم تقدیر به عمل آمد.
شایان ذکر است، نفر اول بازیگر زن این دوره از جشنواره مریم مهریان برای نمایش زیرزمین و بازیگر دوم زن نیز شیما برنامه، برای نمایش worm انتخاب شدند.
همچنین حسین اسدی برای نمایش زیر زمین، بازیگر اول مرد و متین رجبی برای نمایش آینه به عنوان بازیگر دوم مرد، انتخاب شدند.