به گزارش شرقنگار، به نقل از معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه الزهرا «س»، دبیر علمی این کنفرانس پروفسور مهران شاه منصوری و دبیر اجرایی این رویداد دکتر حکیمی پژوه خواهند بود.
افتتاحیه یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی و فیزیک پلاسمای ایران
یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی و فیزیک پلاسمای ایران در دانشگاه الزهرا «س» آغاز بکار کرد.
لینک کوتاه : http://sharghnegar.ir/?p=12770
- نویسنده : رضایی
- ارسال توسط : مدیر سایت
- بدون دیدگاه
محورهای اصلی که در این کنفرانس به آن پرداخته میشود شامل پلاسما پزشکی، پردازش سطوح، فیزیک جو، شیمی پلاسما، پلاسما در کشاورزی، گداخت هسته ای، مخابرات و هوافضا و کاربرد پلاسما در درمان زخم های دیابتی خواهد بود.
شایان ذکر است، در این کنفرانس ۵ سخنرانی عمومی ارایه گردید و دو سخنران از دانشگاههای واریک و الستر انگلستان، دکتر علی خطیبی و همچنین پروفسور ناکاریاکوف سخنرانی خود را ارائه نمودند.
سه سخنرانی دیگر نیز توسط پروفسور بابک شکری، دکتر غلامرضا اطاعتی و دکتر کمال حاج شریفی ارایه شد.
۱۲۵ مقاله در این کنفرانس ارائه خواهد شد
از مجموع ۱۷۵ مقاله رسیده به دبیرخانه کنفرانس، ۱۲۵ مقاله برای ارایه بصورت شفاهی (۲۸ مقاله) و پوستر (۹۷ مقاله) پذیرفته شدند و سخنرانی های تخصصی بصورت موازی در پنلهای عصر طی دو روز برگزار میشود.
اختتامیهی کنفرانس که عصر ۱۷ تیرماه برگزار خواهد شده و بهصورت پنل ارتباط با صنعت (سوشیال پنل) بوده که به بررسی چالشهای ارتباط دانشگاه با صنعت، فرصتهای کارآفرینی و پارساهای تقاضامحور و همچنین با حضور فعالین صنعتی، اساتید دانشگاه و دانشجویان، برگزار میگرددد.
فیزیک پلاسما، یکی از زمینههای نوظهور و جدید است. پلاسما حالت چهارم ماده است که فراوانی آن در حدود ۹۹ درصد است و ما در زمین، در یک درصدی از دنیا زندگی می کنیم که پلاسمای طبیعی (به غیر از رعد و برق و شفق قطبی) در آن کم یافت میشود. بشر در ۹۷ سال قبل پی به وجود این حالت از ماده برد، و رفته رفته کاربردهای زیادی پیدا کرد.
منبع: دانشگاه الزهرا «س»